ANA SAYFA ·   (0212) 236 57 93 ·   info@realegitim.com

Avustralya Turist Vizesi Hizmeti

Türk vatandaşlarının Avustralya’ya giriş yapabilmeleri için vize almaları gerekmektedir Avustralya Turist Vizesi hizmetimizle vize sürecinde A’dan Z’ye kadar tüm işlemleri üstlenerek sizin adınıza takip edip sonuçlandırıyoruz. Genel amaçlı ziyaretleriniz ya da arkadaş- akraba ziyaretleriniz için turist vizesi almanız gerekmektedir.

Avustralya Turist Vizesi İçin Gerekli Belgeler;

  • Doldurulmuş turist vize formu 48R
  • Pasaportunuz (en az Avustralya’da kalacağınız süre kadar geçerli olmalıdır)
  • Size ait 1 adet yeni çekilmiş vesikalık resim ve varsa pasaportunuza kayıtlı ve sizinle beraber seyahat edecek olan çocuklarınızın (2 yaş ve üzeri) birer resimleri
  • Başvuru ücreti 75 Avustralya Doları karşılğı Yeni Türk Lirası (Başvuru yapan kişi vizeye uygun görülmediği takdirde kasa fişi karşılığı tahsil edilmiş olan bu ücret iade edilemez )
  • Çalışıyorsanız işvereninizden görevinizi, gelirinizi, izin sürenizi ve dönüşünüzde aynı işyerinde çalışmaya devam edeceğinizi gösteren yazı;
  • Emekli iseniz emekli kimliği ve maaş cüzdanı;
  • Öğrenci iseniz öğretim kurumunuzdan kayıtlı öğrenci olduğunuza dair belge
  • 18 yaşından küçük kişiler anne veya babası veya her ikisinden ayrı olarak Avustralya’ya seyahat edecekse, Türkiye’de kalan veli(ler) tarafından noter tasdikli muvafakatname
  • 18 yaşından küçük kişiler için kalacakları yeri ve desteği garantileyen Avustralya’daki velilerinden mektup
  • Maddi durumunuza gösteren belgeler (banka hesap cüzdanları, tapu, maaş bordrosu, masraflarınızın karşılanacağına dair garanti mektupları) (istenilen bu belgelerin asıl kopyaları veya tasdikli fotokopileri sunulmalı)
  • Akrabalarından / Avustralya’da ziyaret edeceğiniz arkadaşlarınızdan davetiye mektubu
  • Eksik belge ile yapılan başvurular işlemlerinizin uzamasına sebep olacaktır
  • Bazı özel durumlarda, Elçiliğin anlaşmalı doktorları tarafından muayene olmanız istenebilir